Furever Hunting Preparátor

Furever-Hunting logó

Alapanyag

A Furever by Csányi a bőröket aukciósházakon keresztül szerzi be, akik szigorú ellenőrzés alá vetik a farmokat. A természetes szőrme tiszta, fenntartható divat alapanyag, amely kisebb terhelést jelent a szemétlerakók és az óceánok számára, mint a műszőrme. A szőrmekikészítési és szőrmefestési folyamat csupán néhány nem veszélyes vegyi anyagot használ (pl. tengeri sót és timsót), a folyamatot azonban így is szigorúan szabályozzák az Európai Unió REACH irányelvei, amelyeknek természetesen mi is megfelelünk. A szőrme szektor felelősségteljes és szigorúan szabályozott, a szektor működésében létfontosságú szempont az állatjólét és a fenntarthatóság, amelyet mi is szem előtt tartunk a gyártási folyamat minden lépésénél.

Bővebben

Báránybőr

Kínálatunkban többféle báránybőr található mindenféle felhasználási célra, magyar kikészítéssel. Szolgáltatásaink közé tartozik a nemes szőrmék kikészítése, festése, nyírása, amely során gondosan figyelünk a rendkívül környezetbarát végeredményre a fenntarthatóság jegyében.

A báránybőr kiváló alapanyag elsősorban a lakberendezés során, de felhasználása széleskörű a ruházaton keresztül a lábbeliken át az ágyneműig.

Miért pont báránybőr?

A báránybőr tulajdonságainak rengeteg pozitív előnye van a mindennapi életre vonatkoztatva, mindezek mellett pedig gondozása meglepően könnyű és egyszerű. 

Az antibakteriális, allergén mentes tulajdonságának köszönhetően kiváló választás idősebb emberek, betegek és gyermekek alá ágytakarónak, illetve állatfekhelynek is. A rendkívül jó hőszabályozás és nyugtató hatása miatt elősegíti a babák zavartalan alvását, továbbá, egyes kutatások szerint azoknál a csecsemőknél, akik állatbőrön alszanak, ritkábban alakul ki asztmás megbetegedés. Továbbá, időseknek is megoldást jelenthet felfekvéses megbetegedések ellen.

Medicin báránybőr

A gyártás során sterilizált báránybőr antiallergén vagy más szóval hipoallergén és mosógépben mosható. Így kényelmes használat és egyszerű tisztítás mellett hosszú évekig is képes megőrizni finom puhaságát.

Látható jellemző tulajdonsága halványsárgás színe, mely a kikészítés során a medicin cserzés hatására alakul ki.

A medicin bárányszőr előnyei

 • Puha és megnyugtató: A tapasztalatok szerint kifejezetten ajánlott tartósan ágyban fekvő betegeknek illetve gyermekeknek.
 • Elősegíti a gyógyulást: A tartós fekvés során kialakult sebek és felfekvések hatásosan és gyorsan gyógyulnak, továbbá a hasfájós gyermekeket is segít megnyugtatni. A test érintkezési pontjaira eső nyomás nagyobb felületen oszlatja el.
 • Elősegíti a jobb alvást: A felsorolt pozitív tulajdonságai miatt hosszabban és mélyebben lehet rajta aludni. Az alvás pihentetőbb.
 • Télen-nyáron segít: A sűrű gyapjúszálak télen kényelmes meleget biztosítanak, nyáron pedig a egyedülálló, természetes módon segítenek a veríték elvezetésében és elpárologtatásában, így hűvösebb érzetet nyújtanak.
 • Megbízható: Több évtized alatt laboratóriumokban kikísérletezett megbízható élő gyapjú.
 • Fertőtlenített: A baktériumok és gombák megtelepedését valamint a kellemetlen szagok kialakulását a speciális kikészítés gátolja. Nem okoz allergiát és nincs mellékhatása.
 • Könnyen ápolható: A kisebb szennyeződések nedves ruhával egyszerűen letörölhetők. Szükség szerint akár havonta egyszer is elég mosógépben kimosni és megszárítani.
 • Tartós: A használat és a mosás igénybevétele ellenére is hosszú évekig megőrzi finom puhaságát és rugalmasságát.
 • Fájdalomcsillapító hatású: Műtét vagy egyszerű ficam esetén is fájdalomcsillapító hatású.

Hosszú gyapjú

A hosszú gyapjú kivételes erőssége pazar puhaság mellett teremti meg a tartós minőséget. 

Puha és megnyugtató tulajdonságai miatt kifejezetten ajánlott tartósan ágyban fekvő betegeknek illetve gyermekeknek, sőt még a gyógyulást is elősegítheti tartós fekvés során kialakult sebek és felfekvések esetén. Emellett fájdalomcsillapító hatású is.

A sűrű gyapjúszálak télen kényelmes meleget biztosítanak, nyáron pedig a egyedülálló, természetes módon segítenek a veríték elvezetésében és elpárologtatásában, így hűvösebb érzetet nyújtanak, így az alvás sokkal pihentetőbb lehet.

A baktériumok és gombák megtelepedését valamint a kellemetlen szagok kialakulását a speciális kikészítés gátolja, így nem okoz allergiát és nincs mellékhatása.

A kiemelkedően előnyös tulajdonságai mellett a használat és a mosás igénybevétele ellenére is hosszú évekig megőrzi finom puhaságát és rugalmasságát, könnyen ápolható.

Göndör, hosszú gyapjú

Ez a típus áll legközelebb a valódi báránybőrhöz, így érintésre a legtermészetesebb érzetet kelti. 

Göndör, rövid gyapjú

A rövidebb göndör gyapjút azoknak ajánljuk, akik tartós, erős alapanyagot keresnek. 

Nyírt gyapjú

A nyírt gyapjú különleges, plüss puhasága egyedülálló komfortérzetet biztosít a kifinomult stílus kedvelőinek. 

Tibeti gyapjú

Az extra hosszú és göndör gyapjú selymesen sima, könnyed érzetet biztosít. 

Izlandi gyapjú

A hosszabb típusú, nyírott izlandi gyapjú festett és természetes színei miatt a skandináv stílus rajongóinak nyújt kiváló megoldást. 

Ritka fajták

Kínálatunkban megtalálhatók az igazán különleges alapanyagok a bőséges színválasztéktól kezdve a különböző textúrákon át a változó méretekig. 

Természetes színek

A festetlen, természetes fekete és barna színű báránybőr a lehető legautentikusabb megjelenést biztosítja. 

Kétoldalú

A báránybőr mindkét oldalának együttes felhasználásával rendkívül egyedi alapanyagok születhetnek.

Rókaszőrme

A fenséges, selymesen bársonyos rókaszőrme széles választékban érhető el kínálatunkban. A fő kategóriákon belül (ezüstróka, kékróka, blue frost) további alkategóriák teszik még szélesebbé a palettát. 

A rókaszőrme különleges mintázata miatt egyedi megjelenést biztosít, legyen szó lakberendezési tárgyakról (párna, takaró, szőnyeg) vagy ruházatról (bunda, mellény, sapka, sál, kesztyű).

Nerc

A nercbunda a világ egyik legexkluzívabb és legkeresettebb szőrmealapanyaga. Egyik legnagyobb előnye, hogy puha és gyengéd tapintása ellenére tartós és meleg anyagú. A nercbunda is magyar kikészítéssel mellett garantálja a minőségi alapanyagelőállítást. 

A különböző, sokszínű típus között mindenki megtalálhatja a kedvencét. A gyönyörű alapanyagból divatos kabátok, mellények készülnek azoknak, akik igazán feltűnő darabokra vágynak. 

Csincsillabunda

A csincsillabundát legtöbben az eleganciával és a luxussal kapcsolja össze. A páratlan bársonyossága és könnyedsége miatt kiemelkedő helyet képvisel a piacon. Magyarországon már hungarikumként tekintünk a csincsilla szőrmére, a világon az elsők vagyunk tenyésztésben és kikészítésében is.lett különleges mintázata miatt lett méltán híres a szőrmekedvelők körében. 

Magyarország kiemelkedő helyet képvisel a piacon, ma már hungarikumként tekintünk a csincsilla szőrmére, a világon az elsők vagyunk a tenyésztésben és a kikészítésében is.

Ezt az alapanyagot is magyar kikészítéssel állítjuk elő, amely utána elsősorban ruházati szőrmeként jelenik meg. A csíkos mintája miatt nem téveszthető össze más szőrmefajtával.

Coboly

A magyar kikészítéssel előállított Coboly szőrmekínálatunk kiváló minőségű, átlagon felüli tulajdonságainak köszönhetően az egyik legkedveltebb alapanyagtípus. Ebből az alapanyagból fantasztikus szőrmekabátok készülnek, amelyek nemcsak megjelenésükben, hanem tapintásukban és minőségükben is egyedülállónak számítanak.

Magyar nyúlszőrme

Melléktermékekből származó alapanyag, amely tökéletes kabátnak, nyírt formában bélésnek, valamint cipők és kalapok díszítésére és különleges kiegészítőnek is.

Ajánlatkérés

Ha valamelyik termékünk felkeltette az érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot!

  Hozzájárulok az adataim kezeléséhez. Adatkezelési nyilatkozat »