Furever Hunting Preparátor

Furever-Hunting logó

Fenntarthatóság

A Furever by Csányi alapvető értékként tekint a fenntarthatóságra, valamint a környezetvédelemre. A gyártási folyamatok során mindent megteszünk annak érdekében, hogy kizárólag időtálló, minőségi termékeket állítsunk elő.

A természetes szőrme

A természetes szőrme a legtisztább és legfenntarthatóbb divat alapanyag, a farmok által termelt, megújuló erőforrás.

Előállítás

A szőrmeipar felelősségteljes és szigorúan szabályozott, tevékenységében a magas szintű állatjólét és fenntarthatóság a legfőbb szempontok. A szőrme az előállításának minden szakaszában környezetbarát és megfelel a legmagasabb környezetvédelmi előírásoknak. Ezzel szemben a szintetikus szőrmék gyártása a fenntarthatóság és az ökológiai lábnyom szempontjából rendkívül ártalmas.

Környezetvédelem

A természetes szőrme teljes mértékben biológiailag lebomló anyag, így kisebb terhelést jelent a szemétlerakók és az óceánok számára, mint a műszőrme. Ha megfelelően ápolják, generációkon át hordható egy-egy darab, ellentétben a vegyi anyag alapú műszőrmével, amely gyakran egy szezon után a szeméttelepre kerül.

Állatjólét és fenntarthatóság

A szőrme szektor felelősségteljes és szigorúan szabályozott, továbbá működésében létfontosságú szempont az állatjólét és a fenntarthatóság. A vadak szőrméjének használata segít a vadgazdálkodás egészséges populációját fenntartani, a prémes állatokat tenyésztő farmok pedig a mezőgazdaságból származó élelmiszer-hulladékot használják fel. Ennek köszönhetően a valódi szőrme nem csak környezetbarátabb megoldás, de fenntarthatóbb és ​​felelősségteljesebb választás is.

Minőség

Egy természetes szőrméből készült termék akár évtizedekig is megőrzi minőségét, ellentétben a műszőrmével. Generációkon át aktuális tulajdonosára szabható, aki megfelelő ápolás mellett hosszú évekig használhatja, majd tovább adhatja a következő generációnak.

Tudj meg többet a munkánkról és az értékeinkről!