Furever Hunting Preparátor

Furever-Hunting logó

Egy jó trófea mesélni tudna. Magába foglalja az állat történetét. És elmeséli a vadászat történetét és sok élményét is – a hűvös reggeli levegő, a susogó levelek, a várakozás és az adrenalin. Ezeknek a történeteknek az életre keltése a cél minden eredeti darab mögött, amelyet itt alkotunk a Furever Huntingnál több, mint 30 éve.

Minden munkánkat a szigorú szabványok betartásával végzünk – kivételes figyelmet fordítunk a részletekre, valamint a legnagyobb gondossággal és tisztelettel fordulunk az állat felé. Minden darab eredeti, egyedileg tervezett és formázott, hogy kiemelje az állat legjobb tulajdonságait, miközben tükrözi a pontos anatómiát és a valódi vadon élő viselkedést. Így – megfelelő tárolás mellett – akár életünk végéig gyönyörködhetünk az elejtett vadban.

Az élmény nem ér véget a vadászattal. Az Furever Huntingnál műalkotásokat készítünk, amelyek nem csak megörökítik, de tökéletesen le is zárják a vadászati élményt, mindezt az iparágban kiemelkedően gyors átfutási idővel.

A szakmában egyedülálló módon komplex szolgáltatást nyújtunk, saját preparátor-, szűcs-, és kikészítőműhellyel rendelkezünk. A preparáció teljes folyamatát házon belül végezzük, ezen kívül műhelyeink speciális szolgáltatásait is nyújtjuk.

Preparátor műhely szolgáltatásai

Raktárkészlet

A leszállított, beérkezett bőröket azonnal bevizsgáljuk, hogy a készletünk biztosan megfeleljen a követelményeknek és a szükséges dokumentációnak.

Kikészítés

A bőröket beérkezés után azonnal kikészítésre küldjük. A kikészítési folyamat során felvesszük a kapcsolatot az ügyfelekkel, hogy megbeszéljük és véglegesítsük a pózokkal kapcsolatos kéréseket. Ezzel egyidőben a kellékek összeszerelését is megkezdjük, így biztosítva, hogy készen álljunk a trófea elkészítésére, amint a bőrök visszatérnek a műhelybe.

Bőr előkészítése

Minden műalkotás a bőr megfelelő előkészítésével kezdődik – lyukak felvarrásával, az orr- és a szemhártya elvékonyításával, a fülbélések hozzáadásával és szükség szerint egyéb feladatok elvégzésével.

Preparálás & szárítás

Miután a bőr és az alap készen áll, tapasztalt szakembereink gördülékenyen dolgoznak együtt, hogy összekapcsolják a két elemet. A bőrt szakszerűen a helyére varrják, majd feltűzik és megszárítják.

Befejezés

A befejező lépésként preparátor művészeink elérik, hogy a kész munka tökéletesen tükrözze a valóságot. Ebben a fázisban műalkotásainkat szakszerűen megfestik, átfésülik és gittelik.

Élőhely

Az életnagyságú,  talapzatra szerelt preparátumok ezután átkerülnek az élőhely részlegünkre. Élőhelyművészeink minden fát, sziklát, fűfélét és egyéb elemet úgy készítenek össze, hogy az tökéletesen tükrözze az eredeti élőhelyet.

Számlázás & szállítás

A trófea utolsó simításai után elkészítjük az ügyfeleink számára a végső számlát, és megbeszéljük a szállítást vagy az átvételt. A végső fizetés után adjuk át az elkészült munkákat.