Furever Hunting Preparátor

Furever-Hunting logó

Bemutatkozunk

Csányi János, a Furever tulajdonosa fiatalon vált vállalkozóvá, húszas évei elején már saját kikészítő műhelye volt: Fóton, majd Sződön dolgoztak, de a szíve visszahúzta Isaszegre, a szülővárosába, és itt az üzem mellett már egy bemutatótermet is létrehoztak.

A Pannónia szőrmevállalatnál volt tanuló, ott szerezte meg szőrmekikészítő végzettséget. Emellett több műhelyben is inaskodott, hogy a legjobb mesterektől leshesse el a szakma titkokat. Manapság már az ő üzemében szeretnének tanulni sokan, hiszen erre ma már máshol nincs is lehetőség az országban.

„Rengeteg mezei hörcsög volt a nyolcvanas-kilencvenes években Magyarországon: túlszaporodtak, és megették a termést. A mérgezéssel való irtás ártott volna védett állatoknak is, így érdek volt a befogásuk, fizettek is érte. Egy-két millió példányt fogtak be itthon, a prémjüket Németországba, Olaszországba és Ausztriába adták el bélésnek. Én is így kezdtem. Aztán lépésről lépésre fejlődtem: rájöttem, hogy mindenki jobban jár, ha én magam vásárolom fel az alapanyagot, készítem ki, varratom meg, és én is adom el. Ráadásul így munkát tudtam biztosítani a szakma kiváló szűcsmestereinek is.”

Így lett a kikészítő műhelyből Közép-Európa legnagyobb szőrmével foglalkozó vállalkozása.

„Az egymásra épülő kézműves szakmák, a megőrzött hagyományos technikák és a legmagasabb szakmai elvárásoknak való megfelelés teszi lehetővé hogy partnereink és vásárlóink, legyen szó a vadászokról, vagy a szőrme szerelmeseiről, olyan komplex kiszolgálásban részesülnek, kivételes szakemberek segítségével, ami egyedülálló az országban és amire nagyon büszkék vagyunk.”

Csányi János szerint a divathullámok jönnek-mennek, de a szőrme marad: mindig az elegancia és luxus érzését sugallja, ezért soha nem megy ki a divatból. Főleg, ha gondos kezek vigyázzák az állagát, ahogy ezt a Furever by Csányi vásárlói megtapasztalhatják.

Furever

a komplex szolgáltatásokat nyújtó vállalkozás

A magyar szőrme nemesítésének évszázadokra visszanyúló hagyományait követve a Furever by Csanyi Kft. közel 30 éve foglalkozik szőrmés bőrök kikészítésével, festésével és a kikészített szőrmék konfekcionálásával. Az isaszegi gyártó üzemben több, mint 40 éves tapasztalattal rendelkező szakemberek, szűcsmesterek állandó figyelemmel kísérik a világ divat trendjeit, így naprakészen, a legújabb stílusoknak megfelelően készítik el a termékeket, egyedi igények alapján méretre is. Mindezt úgy, hogy közben munkáikból nem vész el a több száz éves tradíció sem. A konfekció áruktól az egyedileg készített szőrmekabátokig széles körben készítünk ruházati termékeket, kiegészítőket, és ezen felül számos lakberendezési tárgy: szőnyegek, ágytakarók, díszpárnák szerepelnek kínálatunkban. Cégünk mára kivívta az elismerést mind a hazai, mind a nemzetközi szőrmepiacon.

Preparátormunkáink is méltán nyerték el a vadászok elismerését. Rövid határidővel, kiváló minőségben vállaljuk preparátumok elkészítését, a legapróbb madártól a legnagyobb testű afrikai vadakig. Kikészített preparátumaink különlegessége, hogy a végeredmény mindig rendkívül élethű, és tükrözi az eredeti életteret.

Központunk Isaszegen található, ahová 2007-ben települt át szőrmekikészítő üzemünk. Szakembereink, szűcseink és technikusaink hasznosítva több tíz év tapasztalatát, a legnagyobb odafigyeléssel bármilyen szőrme és bőr kikészítését és feldolgozását véghez viszik.

Üzemünkben minden munkafázisért speciális szakember felel, a manufaktúra igényével. Igyekszünk ügyfeleink és partnereink igényeit kielégíteni folyamatosan bővülő szolgáltatásainkkal. Szakértelemmel vállaljuk nemes szőrmék, vadbőrök, bárány, nyúl és egyéb bőrök kikészítését, preparálásához történő előkészítését.

Továbbá, Magyarországon egyedülálló módon rendelkezünk egy szövet raktárral, egy speciális raktárkészlettel, állati bőrökből, preparátumokból, csontokból, tollakból, amelyek között szakembereink segítségével válogatni lehet 1000 m2-es raktárunkban, rendelkezük bérelhető gépparkkal, de lehetőség van a helyben található preparátor műhelyben és varrodában is elkészíttetni a kívánt terméket vagy alapanyagot.